Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Celal Kolot yönetici iken ne yaptı? başkaken ne yapabilir? Zafer Yıldırım iş yoğunluğu nedeni ile ve kargaşa ortamından uzak durmayı tercih edeceği için şu an için başkanlığa aday olmaz, Futbol Federasyonu yönetim kuruluna da Hasan Doğan'ın ricası üzerine girdi ancak Hasan Doğan "Zafer Yıldırım'a sizin zamanınıza değil adınıza ihtiyacım var, hiç bir şey yapmasınızda yönetimimde yer alın" dedi diye yönetime girdi. Hasan Doğan'ın vefatı üzerine de iş yoğunluğu nedeni ile girmedi. Fikret Orman şu an için aday olmayacağını daha önce bellirtti, keza İhsan Kalkavan'da öyle.
Fikret Orman da, İhsan kalkavan'da yeni yönetim için harekete geçseler, bunun sonuçları en erken 6 ay sonra ortaya çıkacaktır. Üstelik 2 ay önce İhsan Kalkavan aday olmayacağına dair açıklama yaptı.
Şu anda ortada muhalif oluşum yok. En azından şu an için. Bir kaç kişinin Tarabya da ya da swiss otelde yaptıkları toplantılar sadece cılız ve ne yapılabilir toplantıları... |
adam dyoki ben bu adamlarla anlaştım diyo pahalı diye almadılar dünyanın parasına sıradan adamlar aldılar diyor. adamın anlaşma sağladığı adamları şidi alsınlarda görelim.
ihsan kalkavan ın aday olmıcağını bilmek için açıklama yapmasına gerek yok aday olduğunda seçilmessem bidaha aday olmam dedi TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMIYOR. sahipsiz aklırsa bırakmaz ama.bu yönetimin organizasyonu varda ne oluyor. zafer yıldırıma gelince camia baskısı ile olur ayrıca keşke hüsnü güreli olsa.