Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 16:39   #32
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
adam dyoki ben bu adamlarla anlaştım diyo pahalı diye almadılar dünyanın parasına sıradan adamlar aldılar diyor. adamın anlaşma sağladığı adamları şidi alsınlarda görelim.
ihsan kalkavan ın aday olmıcağını bilmek için açıklama yapmasına gerek yok aday olduğunda seçilmessem bidaha aday olmam dedi TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMIYOR. sahipsiz aklırsa bırakmaz ama.bu yönetimin organizasyonu varda ne oluyor. zafer yıldırıma gelince camia baskısı ile olur ayrıca keşke hüsnü güreli olsa.
Pahalı bulunduda alınmadı değil; "Ertuğrul Sağlam istemedi de alınmadı diyor" Celal Kolot.
Y.Demirören döneminde transfer edilen isim yapmış adamları da hatırlamak gerek. Mesele ünlü ismi getirmek değil.
İyi bir yönetici, iyi bir başkan olmak önemli olan.
Şu anda Y. Demirören iyi bir başkan değil. Yönetim kuruluda şirket yönetmekten aciz ancak, Celal Kolot ise Y.Demirören e bir alternatif olamaz. Gelen gideni aratır diye burada konuşuruz öyle bir durumda.

Şu anda muhalefet için bir yapılanma söz konusu değil. O yüzden şu yada bu başkan olur demek ahkam kesmek olur ki ortada somut bir şeyler yokken. Tek somut olan şey bugün yönetim gitse kaos olur, bölünme artar. Beşiktaş 10 sene geriye gider.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla