Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 16:47   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bakkal Sağlam'ın yanında !

Click the image to open in full size. Bakkal, "Beşiktaş'tan istifa eden Ertuğrul Sağlam'a yapılan yanlıştır" dedi.




Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Beşiktaş'tan istifa eden Ertuğrul Sağlam'a yapılan yanlıştır. O Kendini kanıtlamış kaliteli bir kardeşimiz ama Türkiye'de yıllardan beri dışarının kredisi fazla. Yabancılar geldiği zaman önce anlaşmayı ön plana sunuyorlar" dedi.

Başkent ekibinin hocası Mesut Bakkal, Beşiktaş camiasının Ertuğrul Sağlam'ın arkasında durmadığını belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Valla bence Ertuğrul'a yapılan yanlıştı. Kendini kanıtlamış kaliteli bir kardeşimiz bence. Ertuğrul'a davranışları yanlış oldu. Takım 14 puanda şampiyonluğa oynuyor UEFA maçını ben de seyrettim. O gün o takımın karşısında kim olsaydı yine aynı sonucu alırdı. Çok isteklilerdi.

Teknik direktörler haftalık yaşamaya başladı. Ankaragücü'nü yendim iyi teknik adamım. Ankaraspora' yenildim kötü teknik direktörüm. Bu bir süreç. Teknik adam iyi ise efendi ise ben onun arkasında olmak taraftarıyım. Öbür türlü davranışların zarar getirdiğini zaten gördük.Biz geçen sene kendi takımımızda yaşadık. Ertuğrul'a helal olsun parayı pulu düşünmedi. Yabancılar geldiği zaman önce anlaşmayı ön plana sunuyorlar. Çok yüklü bir miktarda tazminat bıraktığını biliyorum. Örf ve adetlerimiz var. Para bizim için herşey değil. Önce adamlığımız ve kişiliğimiz geliyor. Ertuğrul da bunu yaptı ama arkasında durulmalıydı. Ertuğrul, Bülent ve Hakan Kutlu gibi pırıl pırıl insanlara sahip çıkılması lazım"
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla