Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2008, 09:57   #1
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim'in yeni prensi

Fatih Terim sakatlıkların çoklundan ötürü kadroya dahil ettiği Beşiktaşlı genç golcü Batuhan Karadeniz'den çok şey bekliyor...


Sakat futbolcuların çokluğunda gençlere sarılan Milli Takımlar Teknik Direktörü, 17 yaşındaki 1.92’lik golcüden çok şeyler bekliyor. Terim, "Batuhan aynı performansı gösterirse A Milli Takım’da da çok gol atar" dedi.
Sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle Bosna Hersek ve Estonya ile oynayacağımız Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarının kadrosuna yeni oyuncular çağırmak zorunda kalan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in yeni prensi Batuhan Karadeniz. 17 yaşında olmasına rağmen genç milli takımlarda defalarca görev yapan Beşiktaş’ın A takımıyla maçlara çıkan 1.92 metre boyundaki Batuhan, hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkat çekiyor.

Eksik yönlerini tek tek anlattı

Beşiktaş’ın son lig maçında Hacettepe filelerini havalandırıp galibiyette büyük rol oynayan Batuhan Karadeniz’i çok yakından izlediğini belirten Fatih Terim, önceki gün Coca Cola’nın Swiss Otel’deki imza töreninde genç oyuncuya övgüler yağdırdı. Batuhan’dan çok şeyler beklediğini ifade eden Terim,

"Onunla iki özel kaset seyrettik. Eksik yönlerini tek tek anlattım. Fiziğini çok iyi kullanıyor. Batuhan, iki kez U-15, 26 kez U-16, 28 kez de U-17 olmak üzere toplam 56 kez milli formayı giydiği gibi, bu maçlarda 43 gol atma başarısını göstermiştir. Onun bu performansını sürdürmesi halinde A Milli Takım’da da rekorlar kıracağına inanıyorum" dedi.

Terim’in hırsı beni motive ediyor

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in kendisiyle yakından ilgilenmesi nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Batuhan Karadeniz, "Bana bu fırsatı veren hocamı mahcup etmeyeceğim" dedi. Genç santrfor, şunları söyledi:

"Büyük hedeflere büyük hocalarla gidilir. Fatih Terim bana her zaman inandı. Ümit Milli Takım’ın oynadığı son maçtan önce bana verdiği moralle gol attım.
Terim’in hırsı, inancı ve motivasyonu beni motive ediyor. Bosna Hersek maçı öncesi form grafiğim yüksek. Antrenmanlarda hocamızın sistemini eksiksiz uygulamaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarımla uyumum mükemmel. Şans verilmesi halinde gol atacağıma yürekten inanıyorum. İnönü’de performansım artıyor. 2010 Dünya Kupası elemelerinden başarıyla çıkacağız."

Hakan Şükür'ün tahtına aday
Batuhan Karadeniz, en büyük hedefinin Hakan Şükür’ün başarılarını tekrarlamak olduğunu söyledi. Batuhan kendisini A Milli takımın kadrosuna çağıran Terim’e teşekkür etti.

kaynak:internetspor.com
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla