Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2008, 10:26   #8
yildiz72

yildiz72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

lütfen eğri oturalım doğru konuşalım arkadaşlar ertuğrul hocayı bende sever ve desteklerdim her şeyden önce beşiktaşın öz evladı idi kendisininde dediği gibi o beşiktaşta ertuğrul sağlam oldu belki onun gibi karekteri düzgün bir adam beşiktaşa hiç gelmeyecek bunuda kabul ediyorum ama antrenörlüğünü farklı tutun gitmesini bende istedim ama gidiş şekli içimi acıttı yalnız şunu sormak istiyorum sizlere hiç bir derbiyi kazanamadık avrupa da uğradığımız hezimeti lütfen unutmayın f.b. den 8 gs den 3 puan öndeyiz de onlar çokmu ii de biz ona rağmen öndeyiz sonuçta trabzon ve bursa da bizden önde şunu kabul edelim belediye maçında 4. dk. da öne geçip geri yaslanmak bana bunu açıklayamazsınız karşımızdaki takım büyük bir takım deil ligde golü olmayan bi takım ve bunun karşısında hala atak yapılacağına defans yapılıyo ertuğrul hoca ile ilgili ben hep şunu sordum eşime ( kendisi gs lidir hatta bu aralar bize gelsin sağlam hoca diyo )beşiktaşa gelipte böyle defans ağırlıklı hangi hoca oynattı bu güne kadarda ertuğrul hoca onu örnek alıyo ben bir beşiktaşlı olarak korkak oyunu asla kabullenemedim buda ertuğrul hocanın sisteminin beşiktaşıa yakışmadığının kanıtıdır bana göre efendilik adamlık şampiyonluk getirmiyo yenilmemek için değil yenmek için sahaya çıkmayı hangi teknik direktör ön görüyorsa beşiktaşı rakipten korkan bir şekilde sahaya sürmüyorsa rakiplerin eyvah bu hafta beşiktaşla oynıyacağız korkusu salıyorsa o kişi beşiktaşa yakışan teknik adamdır bu arada tek suçlu sevgili sağlamda deildi yönetimde öz eleştiri yapıp teknik direktör kıyımına son vermelidir bence
Click the image to open in full size.