Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2008, 14:22   #29
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu sisteminin uygulanabilir olduğuna katılmıyorum.Senin bu dediklerini yapmak için 11 tane süper kahraman lazım. Mesela Çift forvet herkül he-man arkasında batman ve özellikle tek ön libero süpermen
uygulanabilemesinin çok zor olduğunun be de farkındayımsadece denizli'yi tanıdığımdan dolayı bunu deneyebileceğini yazdım, ama 11 kişinin de süperman olmasına gerek yok, sadece takım birlikteliği içerisinde mükemmel bir uyum bu sağlamaya yeter, kurtulış ve tello'nun savunma yaparken gerideki yerlerini alabilemsi, orta sahada top çeviriken kurtuluş-inceman-tello 3'lüsünün birbirine yakın olması, ve en önemlisi geri 3'lüyle bu 3'lünün arasından su sızmaması temel anlamından bizim işimizi çözer, ileridekilerin de illa ki o kadar hüzumda olması gerekmez, gerek holosko gerekse bobo topla dripling özellikleri iyi olan oyuncular, pozisyonun gelişimine göre daha geriden gelebilirler, dediğim gibi bu 4'lü sorun değil de savunma temelini oluşturacak 6'lının birbiriyle uyumu bu sistem için çok kritik, ama bu sistem uygulanabilirse mükemmel bir oyuna kavuşuruz ama uygulanabilmesinin çok zor olduğunu da yinelemek isterim, yine de denemeye değer...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla