Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2006, 10:12   #24
bjk4ever
Banned

bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Oyun defanstan başlar.Ama bizim defansta oyunu başlatacak adam yok.Nobre ve Delgado gibi oyuncular ilerde basan oyuncular defansı rahatlatacaktır katılıyorum ama bir yere kadar.Arkadaşlar Türk defans oyuncuları kademe yapmayı bil-mi-yor-lar.Bu ülkeye bir Popescu geldi.Bütün defans zihniyeti değişti.Bize Ronaldo ve Zago gelmeden ben defans adamının sadece savunma yapmak olduğunu bilirdim.Ama ileri çııkp gol da atarmış.Defansı toparlayacak tecrübeli bir adam gelmezse kim ne derse desin bu sene işimiz zor.Thuram gibi adam şu an boşta gidip almamız lazım.

Koray oyunun kralini kuruyor, ayrica Kleberson gibi Dunya'nin en iyi takiminda oyun kurucu olarak gorev almis bir adam var, daha ne olsun? Ayrica o bizim 'inanilmaz kotu' Turk defansimiz gecen sene Luciano'lu, Tomas'li Song'lu rakiplerden sadece 5 gol fazla yemis, ama super forvetlerimiz Sergen, Ailton ve Youla sayesinden rakiplerden 30 gol eksik atmisiz, hersey cok net ortada degil mi? Simdi bu takimda sol kanatta adam yok, hakikaten yok. Ibrahim Uzulmez artik olmustur, bu kanat adamlariyla Inonu'de daha cok 0-1 mac kaybederiz. Su an Jorgensen ismi soyleniyor, bu adam gelsin Delgado'dan fazla katkisi olur bence. Ama haa, siz illaki Ibrahim Uzulmez oynayacak, Gokhan Zan ve Ibrahim Toraman kulubeye gececek ki 35 yasindaki yabanci defans oynasin diye, ben baska birsey soylemem.

INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline