Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2008, 02:25   #27
burki8686

burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
blackpower´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşlar herkes tuturmuş 3 5 2 sistemi mi kaldu bu devirde diye hiç alakası yok herkes spor yorumcuların etkisnde kalıyorsunuz 3 5 2 yı eleştriyorsunuz . 3 5 2 sistemi furbolcu yapılarına gorw oynanır ve hiç te eski bi sistem değildir futbolda eski sistem diye bişi yoktur .. Futbolcu yapısına gore sistem vardır .. Beşiktaştaki kanat oyuncuları bu sisteme uymuyor ve Beşiktaşın bu oyuncularla bu sistemi kaldıramicak durumda oyuncularından dolayı 3 5 2 de kanatların ust duzeyde olması gerekiir ki Beşiktaşımızın kanaltarı bildimiz bileli zayıftır ozelikle sag kanat sol taraf arada bir çalışır. Arada sırada çalışması 3 5 2 sistemini çokertir cunku arada sırada deilde devamlılık isteyen bi sistemdir . Surat yapıp ataga kalkacaksın aynı anda da defansa doneceksin malesef kanatlarıız bu yonde cok yetersiziz . 3 5 2 sistemine uyuyan bi tek defansımız var bi de forvetimiz.. orta sahamız bu sisteme uyumuyor bu yuzden de oyuncu yapısından dolayı bu sistem tutamicak yanlış olur diye düşünüyorum . Ama hoca oynatırsada aşı tutarsada yanılırım ve inşallah ta yanıırım bu durum ayanılmayı cok isterim..
sözlerine katılıorum ancak 3-5-2'nin kanatlarının çağ dısı kalmasının sebebi son yıllarda futboldaki mücadele gücünün artması ve dolayısıyla kanat oyuncularının 100 metredeki performanlarının düşmesi... TABİİ Kİİ bir evra bir dani alves varsa düşünülebilir ama cok zor...Dedim futbolda 2 *2=4 değil. maya tutarsa her şey beklenir ama ben bu konuda spor yorumcularına katılıorum.