Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2008, 10:15   #1
DelG[a]d0_10
Sewiyorum Deli Gibi
 
DelG[a]d0_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam desteğini esirgemiyor

Click the image to open in full size.




Futbolcularla vedalaşan Sağlam, "En büyük arzum Beşiktaş´ı şampiyon görmek" dedi.

‘Kalbim sizinle’
Hacettepe karşılaşması sonrasında görevinden istifa eden Beşiktaş’ın eski hocası Ertuğrul Sağlam, dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ni ziyaret etti. Öğrencileriyle vedalaşan Sağlam’ı uğurlamaya, tüm Beşiktaşlı oyuncuların katılması dikkat çekti. Siyah-Beyazlı futbolculara bir konuşma yapan Ertuğrul Sağlam, “Bu takımı ben kurdum. Başarılı olacağınızdan şüphem yok. En büyük arzum, sizi şampiyon olarak görmek. Kalbim sizinle atıyor” diye konuştu.

Click the image to open in full size.

Denizli’den yakın ilgi
Ertuğrul Sağlam, görevi devrettiği Mustafa Denizli’ye de başarı dileklerinde bulundu. Denizli ise Sağlam’a, “Bize çok iyi karakterli oyunculardan kurulu harika bir takım bıraktığınız için size ve ekibinize teşekkür eder, yeni hayatınızda başarılar dilerim” dedi. Mustafa Denizli’nin Ertuğrul Sağlam’a çiçek vermesi ve aracına kadar uğurlaması dikkatlerden kaçmadı. Sağlam’ın takımla ilgili tüm bilgi ve birikimlerini Denizli’yle paylaştığı öğrenildi.
Click the image to open in full size.

Tüm futbolcular katıldı
Jean Tigana görevinden ayrıldığında sadece üç futbolcu vedalaşırken, Ertuğrul Sağlam’ı tüm Siyah-Beyazlı oyuncular uğurladı.

fanatik
__________________


Anti-Demirören
DelG[a]d0_10 Ofline   Alıntı ile Cevapla