Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2008, 12:11   #1
herobjk
Ç@rşı M@nisa
 
herobjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Ertuğrul Sağlam bir gün dönecek"



Beşiktaş teknik direktörlüğünden istifa eden Ertuğrul Sağlam'ın babası Yılmaz Sağlam, oğlunun bir gün tekrar Beşiktaş'a dönerek, Siyah-beyazlı takımı şampiyon yapacağını söyledi.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde oturan Beşiktaş eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın babası Yılmaz Sağlam, oğlunun istifasını değerlendirdi. Baba Yılmaz Sağlam, oğlu Ertuğrul Sağlam'ın istifasını yerinde ve zamanında verilmiş bir karar olduğunu belirterek, "Ertuğrul, istifa ederek çok yerinde bir karar verdi. Ertuğrul'a, Beşiktaş'tan bizi mahcup etmeden ayrıldığı ve yönetimi zora sokmadığı için teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ı iyi bir durumda bıraktı" dedi.
Ertuğrul Sağlam'ın 3 büyüklerden sadece Beşiktaş'ı çalıştıracağını ifade eden Yılmaz Sağlam, "Ertuğrul 3 büyüklerden Beşiktaş'tan başka bir yerde çalışmaz. Anadolu kulüplerinde çalışır ama 3 büyüklerden Beşiktaş'tan başka takımla çalışacağını sanmıyorum. Bence gitmez.
Ertuğrul, nasıl Beşiktaş'tan ayrıldı o zaman da söylemiştim, kendisine şimdi tekrar söylüyorum. Ertuğrul, Beşiktaş'a dönecek. Ertuğrul'dan başka kimse Beşiktaş'ı şampiyon yapamaz" diye konuştu. Baba Sağlam, Beşiktaş yönetimi tarafından oğluna haksızlık yapıldığına inanmadığını da sözlerine ekledi
__________________
Click the image to open in full size.
herobjk Ofline   Alıntı ile Cevapla