Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2008, 18:16   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Bu yönetim özel bir şirketin başında olsa bir dakika yerinde duramazdı" - video

Google Video
ERROR: If you can see this, then Google">http://video.google.com/">Google Video is down or you don't have Flash installed.


Yönetime sert eleştiriler


Beşiktaş Kulübü'nün 2008 yılı 2. olağan divan kurul toplantısı bugün yapılırken, Siyah-Beyazlılar'ın toplam borcunun 115 milyon 600 bin ytl olduğu açıklandı.
Bu borcun 50 milyon 600 bin YTL'lik kısmının Başkan Yıldırım Demirören'e ait olduğu belirtilen toplantıda söz alan üyelerin büyük bir bölümü yönetimi eleştirirken, Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci de, "Bu yönetim özel bir şirketin başında olsa bir dakika yerinde duramazdı" dedi.
Fulya Projesi'ne yönelik yapılan eleştirilere cevap vermek için söz alan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da şöyle konuştu.
Toplantıda son olarak söz alan Başkan Yıldırım Demirören de yapılan eleştirilerle ilgili şunları söyledi. Beşiktaş, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden devam etti.
Çalışmaya sakatlıkları devam eden Serdar Özkan ve Gökhan katılmazken, İbrahim Toraman ve Zapotocny takmıdan ayrı olarak salonda çalıştı.
Milli takımın Bosna Hersek maçında omzundan sakatlanan genç Batuhan'ın durumunun ise yarın yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacağı açıklandı.
Bu arada Beşiktaş, pazar günü Gençlerbirliği ile Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı maç için 3 gün önceden Başkent'e gitmeyi planlıyor.
Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Ankara 19 Mayıs Stadı'nın zeminin suni çim olması nedeniyle bu kararı aldığı ve antrenmanlarını statta sürdüeceği belirtildi.



__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla