Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2008, 09:32   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İdman günlüğü

Click the image to open in full size.


Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde tek antrenman yaptı.

Kıran kırana çift kale
Gençlerbirliği ile hafta sonunda oynayacağı Süper Lig karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dün teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde tek antrenman yaptı. Yarı sahada gerçekleştirilen çift kale maçta, yeni hocalarından formayı kapmak isteyen futbolcuların hırslı oluşu dikkati çekti.
Hem öğreti hem terapi
Antrenmanda babacan tavırlarıyla dikkat çeken Mustafa Denizli’nin futbolcularla tek tek ilgilendiği gözlendi. Siyah-Beyazlıları yaptıkları olumlu hareketler sonrasında alkışlayan tecrübeli teknik adam, zaman zaman da yanlarına giderek önce yanlışlarını gösterdi, ardından kısa süreli de olsa motive etti.
Click the image to open in full size.

Ümraniye hatırası

Siyah-Beyazlı ekibin yeni Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün öğlen saatlerinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısı sonrasında, Beşiktaş’ı takip eden medya mensuplarıyla toplu olarak fotoğraf çektirdi.
Sakatlar can sıkıyor
Siyah-Beyazlı ekibin dün sabahki antrenmanına, milli takımlarda bulunan futbolcuların yanı sıra, sakatlıkları süren Serdar Özkan, Gökhan Zan ile Bosna-Hersek ile geçen cumartesi akşamı oynanan Dünya Kupası grup eleme maçında omzu çıkan Batuhan Karadeniz ve hafif sakatlığı bulunan Seric katılmadı.
Nihayet 1 gün izin
Beşiktaş ile geçen perşembe günü 1 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Denizli, 4 günde gerçekleştirilen 5 idman sonrasında futbolcularına bir gün izin verdi. Bugünü dinlenerek geçirecek olan Siyah-Beyazlı ekip, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanacak zorlu maçın hazırlıklarına yarın devam edecek.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla