Konu: Asla korkmam
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2008, 18:43   #5
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı fikirdeyim seninle...Bu kadro Ertuğlul Sağlam'ın eseridir, M.Denizli'de teşekkür etti zaten böyle bir kadro bıkratığı için E.Sağlam'a...E.Sağlam kalsaydı yine başarılı olabilirdik elbette, ama Kharkiv gibi bir maçta oynamayan futbolcular, E.Sağlam'ın sözünü dinlemeyen ! futbolcular ileriki maçlarda da aynılarını yaparlar mı diye bir düşündüm, yine hocalarını yarı yolda bırakabileceklerini gördüm, bi garezleri vardı sanki Ertuğlul hocaya!..Belki yeni bir hoca yabancıalrın performansını daha da artırabilir, ama sadece bu senelik arttırır!..Ben diyorum zaten, bu sene şampiyon olsakda yola Denizli ile devam etmek büyük yanlıştır diye...

O garezi varmış gibi oynayan oyunculardan ben hiç bişe beklemiom zaten.. : )Yine aynı şekil oynicaklar, biz de hep birlikte görcez..Delgado yine çıkcak 2 maç yıldızlaşıp 10 maç yatacak..Tello bi maçda asist yapıp 4 maç 10 kişi oynatacak takımı..Cisse zaten Allah'a emanet.. İşte hepsinin aynı güne denk geldiği maçlarda da biz ezilecez..Bunu hiç bir hocanın değiştireceğini sanmıyorum..Ki Mustafa Denizli değiştirsin..Ertuğruldan sonra başkası da gelmezdi zaten..Yabancı intihar olurdu..Yerli ve sağlam türkler de bırakp kulüplerini gelmezlerdi..Sezon sonu kesn ayrılmalı Denizliyle yollar..Şamp. yaptı diye devam etmek hatanın babası olur.. : )