Alıntı: bjk48´isimli üyeden Alıntı
gs sempizanlığı özellikle genç beşiktaşlılar arasında ne yazıkki var. çeşitli beşiktaş sitelerinde gsye karşı açık olmasada bir sempati var. örneğin geçen sene iyiki fb gs şampiyon oldu diyen çok beşiktaşlı vardı. adanadaki bursa maçına gitmiştim önünde bir kişinin elindeki dövizde yaınki derbi maçında gsye başarılar yazıyordu eğer gsli değilse beşiktaşlı birine bu yazı yakışmaz.
birde geçen sene gs kazandığı uyduruk penaltılara ofsayt gollere tepki vermeyen başta yönetim kurulumuz ve bazı taraftarımız nedense fbnin kayseri maçından sonra çok fazla tepki verdiler
gs hasız kazandığı ilk yarıdaki maçla fbnin haksız kazandığı ilk yarıdaki maçlarımızda verilen tepkiler bile ne demek istediğimi anlatıyor...
ayrıca tekrar ediyorum hiç bir beşiktaş başkanı gsnin şampiyon olmasını istemez eğer düşüncesi varsa onuda uluorta söylemez
herkes beşiktaş başkanı sözünü yedi diyor kızıyor ama söz yemesi bile biz kupayı alalım gs şampiyon olsun mantığından daha az zarar verir bize | tabiki söylediklerinizde haklısınız ben yok öyle bişey derken kendi açımdan konuştum belirtmemişim afedersiniz... böyle bir problem olduğunu elbette bende üzülerek biliyorum...
__________________ Aşksın sen ! ...♥ Yalan aşkı kabullendim yalan olsan da gel yine ... |