Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2008, 08:26   #2
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı

RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

geleceğimiz dedik, A milli takımın yeni oyuncuları dedik, maçı izlerken gerçekten utandım.. çok sinirlendim. iki gün önce 5 lik yapamadığın bi takıma karşı nasıl malubiyet alınır anlamış değilim,hala şoktayım. oyuncular çok laubaliydi. herkes ayrı telden çalıyo,hami hoca iki gün önceki kadroyu bozup a milli takımdan gelen oyuncuları oynatıyo sahada yoklar,takımın en iyi oyuncusu nerde?kulubede,kim o?özer hurmacı..keza aydın karabulut nerde?ilk maçta alparslan oyuna girince mükemmel oynadı,düşünmedi bile, hocayı da anlayamadım ben mustafaya nasıl tahammül etti acaba?ya aydın yılmaz a nasıl katlandı?hele savunmamız o kadar çok hata yaptı o kadar ağır kaldı ki,kaptanımız,savunmanın yeni yıldızı dediğimiz orham şam maç boyunca bi çok hata yaptı gerçi sağ bek oynadı ama...bu kadar kritik bi maçta nasıl böyle futbol oynanır?bu kadar ciddiyetsiz futbol oynarsan,rakibi ciddie almayıp halı sahada gibi top oynarsan değil belarus mahalle maçında bile kaybedersin?oyuncular son dakikalarda orta dahi yapamadı bi takım adam akıllı korner filan atamazmı?vah vah bu takımı bu hale getirenler utansın..niye takımla bu kadar oynuyosun be hoca??yazıklar olsun haa bu arada şampiyonaya gitmeyerek 2012 deki olimpiyatlara gitme hakkini da kaybettik işte bu beni gerçekten üzdü...
saygılar..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla