Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2008, 15:32   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta Fotokopi Skandalı!

Beşiktaş'ta Fotokopi Skandalı!

5 kongre üyesinin Beşiktaş Kulübü derneğinin zarara uğratıldığı iddiası ile açtıkları davada, mahkemeye kiralama sözleşmesinin aslının değil, yasal geçerliliği olmayan fotokopi sunulduğu ortaya çıktı.
Son mali genel kurulda Beşiktaş yönetimini ibra etmeyen kongre üyelerinin Beşiktaş Kulübü derneğinin zarara uğratıldığı iddiası ile açtıkları davada mahkeme tarafından istenen Fulya kiralama sözleşmesinin aslı bir türlü dosyaya sunulamıyor.
19/06/2008 tarihli celseden başlayarak her oturumda mahkeme hakimi tarafından kulüp avukatlarından ısrarla istenen onaylı kira sözleşmesi çeşitli bahanelerle dosyaya sunulmuyordu. En sonunda 07/10/2008 tarihli oturumda mahkeme hakimi sözleşmenin ibraz edilmemesi halinde "adil yargılama sürecinin geciktirilmesine neden olunduğu" için suç duyurusunda bulunulacağı ihtarını yapmıştı.
İhtar üzerine kulüp avukatları, kulüp ile Aşçıoğlu firması arasında imzalanan bir sözleşmeyi dosyaya sundular. Sunulan sözleşme yine bir fotokopi belge ve resmi herhangi bir onay taşımıyor.
Kulüp avukatlarının bu tavrı üzerine mahkeme hakiminin 25/11/2008 tarihli celsede ne tür bir karar alacağı merakla bekleniyor.
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla