ligtv.com.tr de tuğrul yenidoğan diyor ki ; " "AZİZ YILDIRIRIM FANATİĞİYİM" -Siz Aziz Yıldırım’ın başkanlığını yaptığı camiayı eleştiriyorsunuz, kulübün tarihi ile ilgili onları kızdıran haberler yapıyorsunuz. “Aslında ben Aziz Yıldırım fanatiğiyim. Yani onun da kafasının doğrultusunda yaptığı şeylere inanılmaz destek veriyorum ve hayran kalıyorum kendisine. Aziz Yıldırım fanatiğiyim çünkü o da ben de aykırı davranıp sisteme çomak sokuyoruz. O da kendi işini yapıyor ben de kendi işimi yapıyorum. Mesela bedava bilet konusunda amigolara karşı cesareti, o tutumu, örneğin çıkıp Türkiye Cumhuriyeti’nde şimdiye kadar hiçbir kulüp başkanının söyleyemediği (Fenerbahe’de tek reis var o da benim) demesini, inandığım mücadelesini sonuna kadar her yerde savunurum." "BEŞİKTAŞ MAHMUT PAŞADIR" "Yaptığı tesisleri, eskiden ben Fenerbahçe kulübüne gittiğim zaman bir sürü Fenerbahçe kongre üyesini pişpirik oynarken görürken, şimdi gelir düzeyi yüksek şık şık giyinmiş bayanları erkekleri görüyorum. İnanılmaz bir hava getirmiş oraya. Yani şöyle söyleyeyim Fenerium’uyla, stadıyla, müzesiyle, tesisleriyle Beşiktaş’la kıyaslarsak, Fenerbahçe Akmerkez ise Beşiktaş Mahmut Paşadır. Bu kadar fark var.” "
Beşiktaş'ımız için böyle söyleyebilen bir .......... için
başka bir şey demeye gerek var mı?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Konu can buyukkarakartal tarafından (16-10-2008 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir..
|