Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 09:41   #1
bedestan
 
bedestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Denizli hangi Galatasaraylıyı çağırdı?

Yıldız futbolcuyu telefonla arayan Mustafa Denizli'nin, "Seni kadromda görmek istiyorum. Ocak ayında ceketini al ve bize gel" dediği öğrenildi.
Beşiktaş'ın çiçeği burnunda hocası Mustafa Denizli, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan'ı arayarak transfer teklifinde bulundu... Tecrübeli hocanın Ümit' Karan'a, "Seni kadromda görmek istiyorum. Ocak ayında ceketini al ve bize gel" ifadesini kullandığı öğrenildi.

TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM

Ümit'in Denizli'ye teşekkür ettiği ve, "Teklifiniz beni çok sevindirdi hocam. Beşiktaş gibi büyük bir camianın içinde yer almak gurur verir. Fakat transfer döneminin başlaması için önümüzde uzun bir zaman var. Düşünüp en kısa zamanda size yanıt vereceğim" dediği belirlendi. Fakat yıldız futbolcunun, Beşiktaş'tan gelen bu teklife çok sıcak baktığı iddia ediliyor.

PAZARLIKLAR BAŞLAYACAK

Bu sezon sakatlıkların da etkisiyle bir türlü Galatasaray'da görev yapamayan Ümit Karan'ın, Baros ve Nonda'dan formayı alması çok zor olduğu için Mustafa Denizli'ye 'evet' demesi bekleniyor. Beşiktaş yönetiminin de en kısa zamanda Galatasaray'la masaya oturacağı ve bonservis pazarlığı yapacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın Ümit için 2.5 milyon euroyu gözden çıkardığı da belirtiliyor.

KAYNAK : Milliyet Gazetesi
__________________
Click the image to open in full size.
bedestan Ofline   Alıntı ile Cevapla