Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 22:06   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal turizm

Click the image to open in full size.
Denizli geldi, Beşiktaş değişti. Ankara´ya hep uçakla giden Beşiktaş, otobüsle yollara düştü. Hem de maçtan 3 gün önce...

Suni çim endişesi
Beşiktaş'ta Mustafa Denizli’nin teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla birlikte antrenmanlar daha farklı bir havada geçmeye başlamış, çalışmalarda Siyah-Beyazlılar’ın farklı bir taktikle sahadaki yerini alacağı kesinleşmişti. Ancak değişiklikler bununla sınırlı kalmadı. Pazar günü Gençlerbirliği’yle Ankara 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak olan Beşiktaş, suni çimde sıkıntı yaşamamak için tam 3 gün önce yollara düştü.

İki otobüsle gittiler
Başkent'te kamp yapılmasına karar veren Mustafa Denizli’nin yönetimden bir talebi daha vardı: Ankara’ya otobüsle gideceğiz... Tecrübeli çalıştırıcının bu isteğine yönetim de olumlu yanıt verince, Beşiktaş dün iki otobüsle Ankara’nın yolunu tuttu. Sabah 09.45’te yola çıkan kafile 15.15’te Başkent’te ayak bastı. Kartal, saat 17.00’de 19 Mayıs Stadı’nda bir antrenman yapıp, kampın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Click the image to open in full size.

Orhan YILDIRIM

TAKIM OTOBÜSÜNE BİNMEK YASAK!

Mustafa Denizli’nin isteğiyle takım otobüsüne oyuncular ve teknik heyet dışında kimse alınmadı. Kafilede yönetici bulunmazken, görevliler ikinci otobüsle Ankara’ya gitti.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla