Sabırlı Olun Dostlar! | | Arkadaşlar sabırlı olalım. İzlediğim kadarıyla söylüyorum, tabir yerindeyse fişek gibi oyunculara sahibiz. Tamam güzel bir futbol izleyemedik ama unutmayalım ki bu bir hazırlık maçı. İnanın göze çarpan tek eksiklik takımın uyum sorunu olması. Bunun dışında herşey artı. Yeni transferimiz Burak tam anlamıyla bir dünya starı. İddia ediyorum çok kısa bir süre sonra dünyanın sayılı futbolcuları arasına girecek. Delgado'nun sakatlanma vs gibi nedenlerden dolayı topa direk girmediği görüldü, açık bir şekilde lige saklıyor kendini. Yaptığı 2-3 klas hareket seyredeğerdi. İkinci maçını izlediğim Baki Mercimek tam anlamıyla görev adamı, kırk yıllık Beşiktaşlı gibi. Kleberson'da ki müthiş değişiklik hemen göze çarpıyor. Mutlu olduğu ve oynamak istediği açık. Skor aleyhimize gözükse de yenilen 2 golde tam anlamıyla bir boşlamadan kaynaklandı. Burak'ın attığı gol ise şimdiden jeneriklerde yerini ayırttı.
Tüm bunlardan sonra yapılması gereken tek hareket kaldı, sol ya da sağ kanada bir yabancı transferi. İki ihtimal var; ya İbrahim Akın solda oynayacak ve sağa iyi bir yabancı alınacak, ya da sol kanada kaliteli lider vasıflı bir oyuncu transfer edilecek. Eğer bu son koşul da sağlanırsa takımımızın zirveye oynayacağına inanıyorum. En azından bizi mahcup edecek bir kadronun olmadığını, sonuna kadar yürekli bir şekilde mücadele edeceklerini bilin.
Ve ne olursa olsun unutmayın, iyi günde, kötü günde.. Saygılar, sevgiler..
__________________ NO PASARAN |