Konu: Maziyi silin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2008, 11:05   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Maziyi silin

Click the image to open in full size.
Beşiktaşlı oyuncuları kenetleyen tecrübeli çalıştırıcı: “Önümüzdeki 3 maçta 9 puan almalıyız. Zirveyi bireysel olarak değil, takım olarak düşünmeliyiz.”
SİYAH-BEYAZLI takımın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, G.Birliği maçı öncesinde futbolcularını kenetleyerek önemli mesajlar verdi. Tecrübeli çalıştırıcı oyuncularına, “Maziyi unutun. Dış etkilere karşı kenetlenirsek ligin tozunu attırır, şampiyonluk ipini göğüsleriz” dedi. DENİZLİ, Süper Lig’de 3 maç üst üste kazanarak 9 puan toplamaları halinde rahat bir nefes alabileceklerini belirterek, “Rakiplerimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Ancak G.Birliği, Sivas ve Kayseri maçları geleceğe daha sağlıklı bakmamız için önemli” diye konuştu.
Önceki gün yapılan idmanı Mesut Bakkal’ın yardımcısı Veysi Kamber’in locadan takip ettiği haberlerine de değinen Denizli, “Demek ki bizden korkuyorlar. Mesut kardeşim beni arasaydı idmanda ne yaptığımı kendisine iletirdim” diyerek Bakkal’a göndermede bulundu.
SİNAN Engin’in tekrar menajerlik görevine dönmesinin şuan imkansız olduğunu söyleyen Denizli, “Engin’in kalmasını çok istedim ama sağlık problemleri nedeniyle bırakmak istediğini söyledi. Biz de kararına saygı duymak zorundaydık” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla