Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2006, 02:29   #29
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
markus´isimli üyeden Alıntı
şunu bi kere daha gördükkü bu defans SOS veriyo. ibrahim toramanla bu gemi yürümez arkadaşlar korayla da olmayacağı aşikar sağbekte de mustafa doğanda çok sırıttı onun bölgesi orası hiç değil. ikinci yarıdaki kadro biraz daha iyiydi ibo akın solda iyi işler yaptı. bence sol kanatın yerine acilen defansı toparlayabilecek iyi bi yabancı alınmalı LUGANOyu ezikler almadan biz alırsak çok iyi olur ve bir de sağ açığa yerli bi futbolcu alınabilir eğer Tigana ali tandoğanı sağbekte oynatmayı düşünmüyorsa
Markus seni tebrik ediyorum,diğer arkadaşlar size de artık yuh diyorum.Şu maçtan sonra bile Markus'tan başka defansa stoper alalım diyen yok.Ya yediğimiz golleri 2.lig takımları yer anca.Siz hala sol kanat,sağ bek.Arkadaşlar eğer defansa adam alınmayacaksa Jorgensen'e veya başkasına gerek yok.Boşuna para harcamış oluruz.Artık herkes şunu kabul etsin.Bu defans,defans yapmayı bilmiyor.Pas yapmayı,ileri çıkmayı bıraktım artık Tigana ne M.Doğan'ı,Ne G.Zan'ı,Ne Baki'yi ne de Toraman'ı ileri çıkarmıyor.Buna rağmen yediğimiz gollere bakın.Bir de Tigana niye ileri çıkarmıyor defansı diye bazı futbolu çok bilen arkadaşlar eleştiriyor adamı?Valla ben açık ve net söylüyorum Tigana bu sene bu defansa adam almazsa Beşiktaş bu sene 3.lüğe oynar.Avrupa'da yine gruplarda eğlenir.Kanat lazım diyen arkadaşlara söylüyorum.Arkadaşlar eğer senin elinde İbrahim Akın gibi bir adam varken(ki girdikten sonra yaptıklarını gördük)İ.Üzülmez gibi orta yapmayı bilmeyen bir kanat adamını koyarsanız!!!tabii ki orta yapamazsınız.Burak'ı sağ kanatta oynamaz diyenlere de soruyorum.Burak sağ kanat olmazsa nerede oynayacak.Oynatacak bir yer bulun öyle konuşalım.Tekrar söyleyeyim defansa bir adam alınmazsa bu sene şampiyon Fenerbahçe olur,biz de sinirimizden kudururuz.

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline