Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2008, 21:55   #1
astute
A S T U T E
 
astute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon6 İşte yeni Windows'un ilk görüntüleri

2010 yılında çıkması planlanan ve Vista'nın yerini alacak işletim sistemi Windows 7 üzerine çalışmalar son sürat devam ediyor. Windows 7 üzerine çalışmalar son sürat devam ediyor.

Vista tabanının üzerine yeni özellikler eklenerek oluşturulacak olan Windows 7'de üçüncü safhaya (M3) dair ilk ekran görüntüleri de gelmeye başladı. Görünüşte Vista ile çok büyük benzerlikler taşıyan ancak dokunmatik ekran desteği başta olmak üzere pek çok yeni özellikleri bulunan yeni Windows'ta meydana gelecek değişiklikler ise Microsoft yetkililerince şöyle özetleniyor;

- Vista üzerinde çalışan sürücüler ve programlar Windows 7 üzerinde de gerçekten iyi bir şekilde çalışacak. Aslına bakarsanız sistem olarak aynı yapıda olacak. Ancak bunlara ek olarak özellikle sürücüler konusunda bazı uyum özellikleri eklenecek.

- Windows Server 2008 çekirdek yapısı ile daha da kuvvetlendirerek bu ilerlemeyi başarılı bir şekilde daha da ileriye ***üreceğiz. Kısacası Windows Server 2008'deki yapı Vista'nın geliştirilmiş ve evrim geçirmiş bir sürümü olacak. Windows 7 ise daha da ileri seviyede bir evrim geçirecek.


Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
__________________
Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz
astute Ofline   Alıntı ile Cevapla