Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2006, 04:11   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Herşey Fener İçin

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Her şey Fener için
"Amacımız F.Bahçe'nin şampiyonluğunu engellemek. Çünkü 100. yılında şampiyon olan tek takım Beşiktaş olsun istiyorum".


Biz tek olacağız
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Amacımız F.Bahçe'nin şampiyonluğunu engellemek" dedi. Lig TV'ye konuk olan Demirören en büyük hedefinin "Beşiktaş'ın 100. yılında şampiyon olan tek takım olarak kalması" olduğunu belirterek, "O yüzden bu yıl F.Bahçe şampiyon olmasın istiyorum" diye konuştu. Click the image to open in full size.

Tümer'e kırgınım
F.Bahçe'ye giden Tümer'e kırgın olduğunu söyleyen başkan, "O artık Beşiktaşlı Tümer olamaz ama F.Bahçeli Tümer de olamaz. Zararını kendisi çekecek" dedi. Aziz Yıldırm ile barışabileceğini de söyleyen başkan, "Bizim F.Bahçe ile bir derdimiz yok olamaz, Barışmak insanlara mahsus" ifadesini kullandı.

Her zaman adayım
Başkanlığı bırakmayacağını vurgulayan Demirören, "Başkanlığa her zaman adayım. Bu konuda adı geçen Tuncay Özilhan ile de sık sık görüşüyoruz. Her şeyi zaman gösterir" dedi. Beşiktaş'tan 16 milyon dolar alacağı olduğunun altını çizen başkan, "Bunları sorun etmiyorum. Biz başladığımız işi bitiririz" şeklinde konuştu.

Nobre neşe getirdi
Yapılan transferlerin Tigana'nın onayıyla gerçekleştiğini belirten Demirören sözlerini şöyle tamamladı: "Cordoba'ya haksızlık yapıldı. Ancak Sergen ilk defa Beşiktaş'tan gitmedi. Alınan futbolcuların ise uyum sorunu yaşamadığını gördük. Özellikle Nobre, Kleberson'la da çocukluk arkadaşı ve bize neşe getirdi.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline