Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2008, 18:04   #1
Meric
Yardımcı Admin

Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İşte Denizli'nin ilk açıklaması

İşte Denizli'nin ilk açıklaması
Gençlerbirliği karşılaşmasında Siyah-Beyazlı takımımızın başında ilk resmi maçına çıkan Teknik Direktör Mustafa Denizli, şu değerlendirmeyi yaptı:
Click the image to open in full size.
Gençlerbirliği karşılaşmasında Siyah-Beyazlı takımımızın başında ilk resmi maçına çıkan Teknik Direktör Mustafa Denizli, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Başlangıç olarak, skor olarak iyi bir maçtı. Çok kısa bir dönem Beşiktaş gibi oynadık. Belki çocuklara yetti, ama bana yetmedi. Bir kaç hafta sonra bu galibiyetleri bu oyunla kazanırsak kendi içimizde eleştirimizi yaparız. Bir şok başlangıç oldu, hem bizim için hem de Gençlerbirliği için. 10-12 dakikaya 3 gol sığdırmak zordur. Biz kontrolsüz enerji harcadık ve oyunun belirli bölümlerinde oyundan düştük. Beşiktaş için son derece önemli bir maçtı. Gençlerbirliği her zaman bu ligin dişli takımlarından birisi olmuştur. 3 gol ve 3 puanla başlamak özellikle Ankara'da, bizim açımızdan önemliydi. Gereğinden fazla pas hatası yaptık. Ben bunu büyük ölçüde zemine bağlıyorum. Bugün futbolcular vuruşlarda bazen zeminin azizliğine uğradı diyebilirim. Final paslarını daha dikkatli kullansak daha fazla gol atabilirdik. Oynanan oyunun belirli bölümlerinden memnunum, belirli bölümlerinden memnun değilim."

http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla