Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2008, 18:16   #12
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
1903_delisi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence hiç te zayıf değil rakip.Hem holosko holosko deyişine anlam weremiyorum iyi olmayan bi holoskoyu gördüğünde iyi olan bi nobreyimi çıkarıcaksın.Kaç tane atak gelicekti sence holosko çıkmasaydı.Delgadonunda tercihleri hiç te fena değildi.Bence oyunu izlerken ingiltere ligi v.s ligleri göz önünde bulundurmayan seyredin.Türkiye standartları aynı deil çünkü.Bizim bu oyunumuzdan iyi oynayan bi takım warsa lig de bende onu alkışlarım.Ama kötü değil.Rkip bence hiç te zayıf değil...

Güçlü bi rakiple oynamadık kendinizi kandırmayın..2-3 tane oyuncuları var..Engin, Burhan, Kahe.. Onlar da hiç bişey yapmadı zaten.. Mehmet Nas denilen adam yıllardır bu ligde vasatın üstüne çıkmayan, kendini geliştiremeyen adamlardan..

Tamamen risk almış bir takıma karşı Nobre - Bobo ikilisi iyi diyosanız öyledir : )
Holosko zaten boş alanda çok etkisiz bi oyuncu..Boşluk bulunca alıp götüremez..Çizgiye inip içeri kesemez..Geçen sene hiç görmedik bunları : )

Delgado 2.yarı Beşiktaşı en az 2 golden etti..İlk 20 dakka haklısın..İyi paslar attı..Ama maçın hareketlendiği dakikalarda..Takımı hücuma kaldırması gerekirken..Geriye oynaması sana iyi bir tecih gibi geliyorsa orası da doğrudur..Haklısın cidden..

İngiltete ligiyle fln alakası yok bu işin..Ben gördüklerimi söylerim..Denizlinin bugünkü oyuna hamlelerini hiç beğenmedim..Tello dışında da Ertuğrul zamanındaki gibi tüm oyuncular..Tek fark taktik..Ama Denizli de beğenmemiş olsa gerek bu taktiği ki maç sonunda "bu taktikte ısrarcı değiliz" dedi..