Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2008, 20:48   #25
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kolpa basınla beni bir tutma...Kendi görüşüm bunlar, onun bunun değil...Yanlıştır değildir, o ayrı, ama en azından kendi görüşlerim...M.Denizli'yi asarlarsa assınlar, Denizli bunu bilmiyor mu sanki, adam Türkiye'de ne olup bitiyor hepimizden daha iyi biliyor, bunu kabul etmek gerek...Her hafta sistem değişmez elbette, 6-7 tane iyi takım var, taş gibiler, onlara karşı daha derli doplu oynarsın, bu tür rakiplere karşı da hücum ağırlıklı oynarsın, görüldüğü gibi, rahat kazanılıyor işte...Oftaş, Gb maçlarna bi bakın Allahaşkına, iyi mi oynadık, hayır, ama kazandık, neden?Rakipler berbat, demek istediğim açık değil mi?

Biz zaten o 6-7 takım dışındakileri her sene yeniyoz..Önemli olan taş gibi denilen takımlara karşı iyi sonuç almak..Ben bugünkü oyun ve taktikle iyi sonuçlar beklemiyorum açıkcası önemli maçlarda..Millet Trabzona 3 atıyor..

Denizliyi hemen göklere çıkarmak da hata var bence..Bekleyelim bi kaç maç daha geçsin görelim..Denizli herşeyi bilir, görür, vs. vs. gibi yorumlar yanlış bence..Ama umarım başarılı olur..Umarım doğru yoldadır..