19-07-2006, 09:46
|
#15 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: AloneWolf´isimli üyeden Alıntı
Dünyanın neresinde görülmüş 10 tane yeni transferle takımın takır takır oynadığı,Delgado çoğu arkadaşının adını dahi bilmiyor biraz sabır.Bizim en büyük düşmanımız sabırsızlık ,bende isterim takımın rakiplerini parçalamasını ama hemen olmuyor , maçın birde iyi taraflarına bakın Delgado 2 tane korner kullandı çok etkili , 35 metreden firikiği çatala gitti , bardağın dolu tarafınıda bakın... | Ben dedıklerıne katılıyorum ve delgado'ya kotu futbolcu fılan da demıyorum. duran toplarda cok etkılı ve kondısyonu arttıkca oyuna dahada cok agırlık koyacak ama tek basına 3 kulvarda bu yuku kaldıramaz yanına ondan daha tecrubelı bı adam lazım dıyorum. Allah korusun sakatlandıgını dusun, bırtane oyun kuracak adamımız yok. Ayrıca bı macta yargılamıyoruz zaten takımı tabıkı daha zamana ıhtıyac var ama gorunen bısey var ve bu da gercekkı bu takım cok tecrubesız nıye bunu gormek ıstemıyosunuz Cok onemlı maclarda takımı yonetecek bır usta alınsın dıyoruz kım ıstemez kı bu takımın herkesı parcalamasını. Onun ıcındırkı lutfen yorumlarımıza katılmasanızda yargılamayın benım gozume besıktası dusunmekten uyku gırmıyor ve tek ıstegım yenıden sahlanıp lıgın ve avrupanın tozunu atmamız. Bu sadece sahsı bı yorumdur yanı orta sahaya bır usta yıldız ıstegı yoksa takımı kotulemek adına bır dılek degıl daha ıyı olması adına bır ıstektır. Herkese saygılar.... |
| |