Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2008, 17:48   #48
bjk48
Dişi Kartal

bjk48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk48´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yıllar önce fbnin t.d. vardı zeman dı galiba takımı görmeden 4-4-2 oynatacam demiş fb dibe çakılmıştı.iyi bir t.d. takıma göre sistemi oynatır. sonuçta oyuncularaın yapısına uygun sistemtakımıda oynatır.bazende karşı takıma göre oynarsın.düşünürsen avrupada olmayan beşiktaşın anadolu takımlarına karşı bu sistemi denemesi olabilir ama bu sistemde oynuyorsan golleri erken bulmalısın zaten ilk yarı 2-0 3-0 yakalarsan rakip çöker özelikle anadolu takımları. eğer bu sistemle oynarsak ilk yarı maçı koparma olasılığımız yüksek ama işler terste gidebilir. o zamanda a serdarı sağa çekip 4 lü defansta yapabiliriz . ama derbilerde sorun yaşayabiliriz. ayrıca bu sistemde başarılı olmak için ilerde basan bir beşiktaş olmalı . defansı çıkarmazsan ve orta sahaya pas imkanı vermezsen 3 lü savunma oynarsın 3 lü savunma oynayıp rakibi seyredersen çökersin en önemlisi kanatlar onemli bu sistemde devamlı işlemes lazım

maç oynandı sistem 3-5-2 idi
yazdıklarımda haklı olduğumu görmek güzelde sistemde bana pek sıcak gelmiyor
sonuçta denizli sistemi her maç farklı olur demesi ve bir kanaldali gültikenin denizli ile ilgili yorumunda sistemin maça göre değişeceğini söylemesi beni ferahlattı zaten iyi t.d sistemlere bağlı kalmaz oyuna ve rakibe göre değiştirir ayrıca gültikenin denizli ile çalışmış biri olamsından dedikleri önemlidir benim için geri yorumcuları bile dinlemedim.