Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2006, 11:03   #45
AloneWolf
 
AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kurulalı 20 gün olmuş bir takımdan bahsediyoruz. Bu durumda bu takımdan bir karakter göstermesini bekleyemeyiz. Tigana taşlarla sürekli oynayacak. Dün Serdar'la Mehmet Sedef Milli Takımda olmasaydı onları da mutlaka izleyecektik mesela. Bu iş böyle.

Tek tek oyuncular üstüne konuştuğumuzda ise durumun hiçte kötü olduğunu zannetmiyorum. Delgado'dan beklentimiz bir Sergen olmasıysa yandık. Zaman geliyor senede 20-25 gol atıp bir o kadar da asist yapan Alex'in bile bir Sergen olamayacağı görülüyor. Bu nedenle Delgado'yu abartmamak lazım. Adam güzel duran top kullanıyor, top ayağına yakışıyor, akıllı, ve her oyun kurucu gibi sahayı diğerlerinden birkaç metre daha yukardan görüyor. Bana göre bu yeterli. Sağındaki-solundakilerle anlaşmaya başladığında (ki buna en yakın isim şu anda Burak) çok daha faydalı olucağına inanıyorum.

Defansı problem etmiyorum. Geçenlerde yazmıştım, geçen senenin dökülen Beşiktaş'ı bile lig şampiyonundan 5 gol fazla yemiş; fakat attığı gol 30 eksik. Bu nedenle ben kanatları düzeltmenin hem ofansa hem defansa fazlaca faydalı olacağına eminim. Yani Gökhan-Koray (ama illa ki Koray) ikilisini kullanarak bu iş yürür. Baki zaten şu anda solu parselledi. Olmadı Üzülmez. Fakat sağa alternatif çok az. Bunu kapatmak gerekir.

Jorgensen için çift ayaklı olduğu ve her iki kanadı oynadığı söyleniyor. Eğer doğruysa direk sağa gitsin, oranın durumu kötü...
__________________
.uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp
AloneWolf Ofline