Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2006, 11:35   #24
Barisozgur

Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
siyahın_zindan´isimli üyeden Alıntı
hele bi arkadaş varki barışözgür şu hep mavi yazı yazan ulan ben haklı çıktım takım kötü oynuyo diye seviniyo nerdeyse
Arkadaşım bence bu tür klasik ucuz niyet okuma , biliyosanız Tigana'nın yerine siz gelin tarzı kendini %100 Tigana'nın kucağına bırakan imam-cemaat tarzı klasik yorumları bırakalım..Karşı çıktığın yorumları yapanların Beşiktaş'ın başarısızlığına neredeyse sevindiğini söylemek senin hiç haddin değil....Bu senin yukarıda söylediğin gibi diğer Beşiktaşlıları "baltalamak" olur...Beşiktaş sevgimi be Beşiktaşlılığımı asla tartıştmam.....!!!Zaten takımın senin de mecburen kabul ettiğin gibi kötü oyunu canımı sıktığı için eksikleri söylüyorum...Aynı zamanda ben yorumlarında hiç bir zaman butakımdan bir şey çıkmaz vs. tarzı umutsuz yorumlar da yapmadım.......Yorumlarımı kendi yorumunu katmadan benim ne dediğimi kavramaya çalışarak okumalısın....Karşıdaki iftira atarak değil.....Ben yorumlarımda argumana dayalı fikirler öneririm varsa geçerli bir argumanın çıkar söylersin....Bunun tartışma haline getirmeyecem sadece adam gibi yorum gelirse gerekirse cevap verecem....Finito..........

ŞUNU anlaman lazım bu takımdaki eksikleri söylemek bu takıma karşı olduğumuz ya da desteklemediğimiz ya da Tigana'ya düşman olduğumuz anlamına gelmez...Sadece gözümüzü kapatıp olanların iyi olması poliyannaca ummaktansa gerçekleri apaçık söylemektir........
Barisozgur Ofline