sene 2002 beşiktaş 100. yılı için yine yeni sayılabilecek kadro kurmuş. Ve AEK ile hazırlık maçına çıkıyor. Sonuçta ne oluyor 5-0 yenilioruz. Ama aynı takım sene sonunda puan rekoru kırarak şampiyon oluyor. Bırakın arkadaşlar ben razıyım oynadıımız tüm hazırlık maçlarını kaybedelim ama ligde ve uefada ve kupada tüm maçları kazanalım. Nedir ki hazırlık maçı? Puan mı alıyosun sıralamanı mı yükseltio napıyo? Daha takım 3 maç oynamış millet hemen saldırıyo takıma. Defansa oyunu kuracak adam denior. Koray bu işi yapmıyo mu?
Bobo nobre delgado beğenilmiyor. Zaten biz Real Madrid kadar zenginiz ve o kadar başarımız var ama bilerek bu adamları alıoz. Geçelim bunları artık lütfen. Menejerlik oyunu değil bu.Bütçene uygun yeteneği olan adamı bulursun takıma kazandırırsın.Herkes Tiganadan iyi biliyıor ya herkes onun sahip olduğu öngörüye sahip ya hemen asıp kesmeye başlanıo.Daha takım tek bir resmi maç oynamamış hemen eleştiriler yağıyor.Biz böyleyiz de rakiplerimiz çok mu iyi. Hollandanın Belçikanın sıradan ekipleriyle oynuyorlar. Bizse ukrayna şampiyonunu ilk yarıda eziyoruz ama ikinci yarıda kondisyon eksikliğinden kötü oynamaya başlyoruz.Sonuçta bu takım daha 1 aydır beraber ve daha tam hazır değiller.Ayrıca Tigananın dediğini de hatırlatmak istiyorum:Fransada emeklemeyi Türkiyede yürümeyi Almanyada koşmayı öğreneceğiz. Bu yüzden süper kupa finaline kadar sabretmenizi diliyorum. |