Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2008, 15:32   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İnönü'de şov var!

Click the image to open in full size.Mustafa Denizli, taraftarımızın önündeki ilk maçında siyah-beyazlılara göze hoş gelen bir futbol izlettirmek için kolları sıvadı. Beşiktaş’ın Teknik Direktörü olarak ilk kez İnönü Stadı’na çıkacak olan başarılı teknik adam sistemini bunun üzerine kurdu. Gençlerbirliği maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, defans yapmaya göre hücum organizasyonlarının daha zor olduğu söyleyen Denizli, bu nedenle ekibini sürekli hücum varyasyonları üzerinde çalıştırdığı öğrenildi.
Ankara’da, üçlü defans ve kalabalık orta saha mantığıyla oyuncularını sahaya süren Mustafa Denizli’nin, bu haftaki Sivasspor maçına farklı bir sistem uygulama düşüncesinde olduğu ifade edildi.
Belirli bir sistem anlayışına sahip olmadığını oyuncularına ileten Denizli, “Sizlere anlattığım taktik, sadece önümüzdeki maç içindir. Her hafta farklı bir sistem ve farklı bir anlayışla sahaya çıkabiliriz. Bizim bir sistemimiz olmayacak. Sahaya çıkan rakibimize göre sisteminizi zaten kendiniz belirleyeceksiniz” dediği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla