Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2008, 19:06   #1
herobjk
Ç@rşı M@nisa
 
herobjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şok…! Şok…! Şok…! Dede İstifa Ediyor!

Şok…! Şok…! Şok…! Aragones İstifa Ediyor!

22.10.2008 19:48:00
Fenerbahçe’de Aragones dönemi kapanıyor… İspanyol teknik direktör, Bursaspor maçından sonra istifasını açıklayacak… Yeni teknik direktör kim olacak?... İşte Medyaspor özel haberi:
Beklenen gerçekleşti. Fenerbahçe'nin İspanyol teknik direktörü Aragones, Fenerbahçe yönetimine, Cumartesi günü Bursaspor karşısına son kez Fenerbahçe teknik direktörü olarak çıkacağını bildirdi...
Aragones'in tıpkı Ertuğrul Sağlam'ın istifasında olduğu gibi bir basın toplantısı düzenleyerek, Fenerbahçe'yi çalıştırırken şahit olduğu bazı yaralara parmak basmak istediği öğrenildi.
Aralık ayı için Mirceu Lucescu'dan "gelirim" sözü alan Fenerbahçe yönetimi, bu ani gelişme karşısında teknik direktör arayışına girdi.
"İstifa Kararı"nın, İspanyol hocanın kendi kararı mı olduğu, yoksa istifaya mı zorlandığı Fenerbahçe kulislerinde tartışılıyor. Gerçek, Aragones'e tazminat ödenip ödenmediği ortaya çıktığında belli olacak...
Bu arada Fenerbahçe kulislerinde "Aralık ayına ne kaldı?...Gerekirse geçici bir teknik direktörle anlaşır, sonra takımı Türkiye'yi çok iyi tanıyan Lucescu'ya emanet ederiz. Kaybedeceğimizi kaybettik zaten. Bu saaten sonra kaybedecek pek bir şey kalmadı..." görüşü ağır basmakta.
__________________
Click the image to open in full size.
herobjk Ofline   Alıntı ile Cevapla