Alıntı:
MeHLiKa´isimli üyeden Alıntı
canlarım benim ya ne gzl muhabbet etmişsiniz valla bugün derslerden cok canım sıkkındı okudum yazdıklarınızı kendimi iyi hissettim..şincik yazılanlara tek tek yorumlar yapacak olursam...
öncelikle Semra nın anlattığı gibi değil daha dogrusu kamera arkası bazı şeyler var..bana çok yalvardı..   dedi ki ben o zaman öyle düşünüyodum..şimdi zaman değişti ve bu fikirdeyim.. sonra aile dostu   oldugumuzu kimse bilmez bu forumda bunu bana hatırlattı..bende mecbur kabul etmek zorunda kaldım ama fikrimi tam sölylemedim kendisine burdan acıklıyorum..kendisiyle calısacagım..sonra şu başrol meslesine gelince ark.ımızın fikrine katılıyorum konuyu acana vermek lazım..   ama ne yalan söyleyeyim güzel bir konu..sonracıgıma.....bende merk etmiştim irfan amcamız neredeymiş diyerekten..hosgeldiniz tekrardan..sonracıgıma... degerli anneciğimin adı Hazel imiş ögrenmiş oldum  daha önce aranızda gecen muhabbetlerinizi başka konularda paylasınız lütfen burda yönetmen benim..hadi görüşürüz kalın saglıcakla... |
Kızm,evladım,yavrum....İçinde biriktirip birden hepsini yazma...

Sonracığıma okuması zor oluyor...

Ben kamera önünde durmaya alışık olduğum için arkada neler oluyor bilemem tabi..

Sonracığıma önceki,sonraki hiç fark etmez,aramızda ne geçiyorsa burada paylaşıyoruz canım...

Hadi oyuncuları belirle,başrol belli oldu...

Okeyciler kim ?