Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2008, 10:34   #2
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bugün Gazetelerde Yer Alan Bilet Satma Haberleri Üzerine ;

Lig TV'nin 'Futbol Gündemi' programına çıkan Şansal Büyüka, futbol gündemine mesnetsiz, dayanaksız açıklamalar yaparak Beşiktaş Camiasını karalama kampanyası için başpehlivanlığa soyunmuştur.

Geçmiş sezonlarda olduğu gibi bu sezonda çok çetrefilli, çok çetin bir sürece girmiş bulunuyoruz. Görüyoruz ki, saha içi olduğu kadar, saha dışı oyunlarda başlamıştır. Malum şahsın iftira ve gündem gayretleri sonuçsuz kalacaktır.

Bu başpehlivanla er meydanında “hukuk” kuralları çerçevesinde hesaplaşacağız.

Beşiktaş'ımızın gerek futbolu gerekse de kadrosuyla gümbür gümbür gittiği ve liderliğe yükseldiği şu günlerde Büyük bir kulübün başkanının, her türlü pisliğin elbet birgün su yüzüne çıkacağını unutarak, yaptığı tüm pisliklerin su yüzüne çıkmasından ötürü dikkati başka noktalara çekmek adına sevdiği(!) arkadaşlarına yaptırdığı bu haberi kahkahalar içerisinde okuduk her birimiz. Neden belli. Çünkü her sene aynı oyun aynı entrikalar...

Ey Sevilen Gazeteci Arkadaşlar! Sizin de çok iyi bildiğiniz doğrular ışığında gene kendi tv kanalı ve gazetenizden bu haberi yalanlamanızı bekliyoruz. Aksi takdirde doğru diye öne sürdüklerinizi de kanıtlayamazsanız bir kez daha "müfteri" sayılacağınızı belirtmek istiyoruz.

ForzaBesiktas.com
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla