Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2008, 15:55   #1
Constantin
ยŦยк
 
Constantin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avrupa Yakası'nda Ambargo

Son zamanlarda ekranlarda Avrupa Yakası'ndan ayrılan oyuncuların dizinin senaristi Gülse Birsel hakkındaki sert açıklamaları ünlü yapımcı Sinan Çetin'i rahatsız etti. Sinan Çetin artık dizide oynayan ya da oynayacak oyunculara proje hakkında konuşmamaları için uyarıda bulunacak.
Sinan Çetin, son aylarda “Avrupa Yakası”ndan ayrılan Hümeyra, Vural Çelik ve Peker Açıkalın gibi oyuncuların Gülse Birsel hakkında yaptığı açıklamalardan rahatsız oldu ve önlem aldı. Çetin, bundan sonra dizide oynayan ya da oynayacak olan oyuncularla sözleşme yapacağını ve proje hakkında olumsuz konuşma yasağı getireceğini söyledi. Çetin, “Oyuncuların iş yaptıkları arkadaşları aleyhine konuşmasını doğru bulmuyorum” dedi.
‘BU BİR TEHDİT DEĞİL'

Plato Film Genel Koordinatörü Fırat Parlak ise “Bu dünyada da yapılan bir şey... Oyuncuların sözleşmelerine ‘Program devam ederken ve sonrasında Plato Film'in rızası dışında konuşmayacağım' şeklinde bir madde ekledik. Bu maddenin cezai şartı da oyuncunun aldığı ücrete bağlı olarak değişiyor. Bugüne kadar hiçbir oyuncumuza iyi konuşsun diye baskı yapmadık. Aynı şekilde kötü de konuşmasını istemiyoruz” diye konuştu.

Constantin Ofline   Alıntı ile Cevapla