Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2008, 08:53   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yedik mi? Hayır!

Beşiktaş Cola Turka erkek ve bayan takımlarının paralarını alamadığı sürekli yazılır.. Yapılan haberlere kulüpten yalanlama gelir.. Ama yalanlama ne kadar doğrudur, tartışılır .. İşte son örneği:

Sponsor geliri paranın tümü futbol takımına aktarıldı denildi, yazılan ve çizilen konuların üstünden geçiyorum bir kez daha .. Elimde makbuzum da yok, tüm paranın futbol şubesine aktarıldığına dair ..

Genelde yabancı oyuncuların önceliği vardır maaş konusunda! Bunun çokça sebebi vardır baktığınızda.. Doğru mu, bence hayır! A'dan Z'ye en yaşlısından en gencine o formayı kim giyiyorsa, kim terletiyorsa herkesin hakkıdır ay başında bankada hakkını görmek ...

Bizim "yabancılara bel bağlama" gibi bir durumumuz olduğu için "aman, çekip gitmesin" diye ilk ele geçen paralar onlara verilir .. Bu sadece Beşiktaş'ta değil, genelde böyledir.. Bunun birçok örneği var ama bunu ispat etmek mümkün mü, elbette hayır!

Beşiktaş'tan başladık Beşiktaş'tan devam edelim ... Bu sezon her iki kulvarda da "mütevazi" kadrolar kuruldu. Her ne kadar Beşiktaş bayan takımı Galatasaray'ın kabul etmediği "Euroleague" biletini neye göre ve nasıl kabul ettiğini merak ediyorum.

Erkek takımının uzun olan iki yabancı oyuncusundan birisiydi. Di'li geçmiş zaman kullanıyorum, çünkü artık Beşiktaş'ta değil.

Gitti, neden gitti?

Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklamada; "Ailevi sorunlarından dolayı takımdan ayrıldığı" yazıldı.

Yediniz mi? Yiyen vardır ama ben yemedim.

Yememek gerekiyor çünkü bunları artık .. Fenerbahce.org, neredeyse günde en az 1-2 haber yalanlıyor .. Galatasaray.org ise o kadar sık olmasa da bu işi yapıyor... Bazı "hayal ürünü" haberler kendini belli ederken, haber altında imzası bulunanların hepsi haberlerinin arkasında duruyor. Neden mi? Çünkü yazdıklarının yüzde 90'ı doğru.

Prokomlu yetkililere ulaşmaya çalışsam da tam bir cevap alamadım ama konuyu biraz araştırınca güvenilir bir kaynaktan olayın asıl sebebini öğrendim. Parantez içinde belirtmek isterim ki, her iki taraftardan olayı doğrulatma fırsatım olmadı. Çünkü, haber beklemez .. Fırından çıktımı soğumadan tüketmek lazım!

Olayı farklı konulara çekmeden olayın sebebine dönelim, Prokom'dan transfer edilen oyuncunun Prokom'a ödeme zamanı gelip çatmıştı, fakat Beşiktaş, oyuncunun eski kulübüne ödeme yapmayınca oyuncu takımına döndü.

Jovo Stanojevic'in Beşiktaş ayrıldığı haberi, 22 Ekim saat 14.41'de yayımlandı, ailevi nedenlerinden dolayı takımdan ayrıldığı bildirilen oyuncu bugün Ukrayna'ya transfer olmuştu bile!

Ne çabuk değil mi .. Ailesiyle ilgili sorunları hemen çözmüş olacak ki, transferine bile zaman ayırmış.

İlk kez Ukrayna'ya adım atıyor Sırp oyuncu bu da belirtmek isterim, hani ailesinin orada olma gibi bir ihtimali yüzde 1'in çok altında ..

Neyse, ayrılmasının asıl sebebini zaten yukarıda belirtmiştim, olasılıklara girmeye gerek yok!
RamesooN Ofline