Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2008, 08:55   #19
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı

RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şansal Büyüka, dün Lig TV ekranında “Bir federasyon yöneticisi Beşiktaş amigosuna 3500 bedava bilet vermiş” şeklinde ortaya attığı iddiasında Levent Kızıl’ı mı suçluyor? Medyaspor taraflarla konuştu:
Önce Büyüka'nın "ad zikretmeden" ortaya attığı iddiayı, adları yerli yerine koyarak tekrarlayalım:
Biletleri verdiği iddia edilen kişi, TFF Milli takımlar sorumlusu Levent Kızıl.
Biletlerin verilmesine aracılık eden kişi, Levent Kızıl'ın yakın dostu Sinan Engin.
Biletleri alan kişi, Beşiktaş amigosu Alen Markaryan...
Olayı Şansal Büyüka'ya anlatan: Adı bizde saklı büyük bir kulübümüzün başkanı.
Önce, şu anda Paris'te bulunan Levent Kızıl'a ulaştık ve iddiaları hatırlatıp, olayı sorduk. İşte Kızıl'ın açıklamaları:
"Kimseye bilet verilmedi. Yalan... Şansal Büyüka isim söylemiş mi?.. Söylememiş... İstediğinize iddiaya girerim sizle. Hiçbir kulüp başkanı böyle bir olay anlatmamıştır... Bunların hepsi palavra..."
Alen Markaryan'ın açıklaması:
"Konuşmak istemiyorum ama bu çirkin oyunlardan sıkıldık artık. Fenerbahçe ne zaman kötü sonuç alsa, içinde Beşiktaş olan olumsuz haberler basında yer alıyor. Gündem değiştirilmek isteniyor. Şu an susuyorum, bir şey konuşmuyorum. Fakat Milli maç öncesi bilet aldığıma dair yazılan haberler iftiranın daniskasıdır. Konuşmam gerektiği zaman konuşacağım."
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla