Öncelikle iyi bir maç izlediğimi söyleyebilirim, maça gittiğime pişman olmadım, bol gollü ve pozisyonlu bir maç bekliyordum ama bazı pozisyonlarda biz bazılarında ise onlar oldukça şanssızdı, bu da maçın gollü bitmesini engelledi...Sivasspor'u oynadığı iyi futboldan dolayı kutlamak isterdim ama ikinci yarıda yaptıkları çirkefliklerle maçın içine ettiler!..Hakemde bu çirkefliklere göz yumdu, maçı öylece seyretti, bunu bende yaparım, hakemin benden ne farkı var şimdi, bi farkı olmalı o sarı formayı giyen herifin!..Bize gelince, çok iyi oynamadık belki ama yine de iyiydik, pozisyonlar bulduk, saolsun golcülerimiz çok cömertti!..Golcü demişken, Bobo-Nobre ikilisi hayatta olmaz, olmuyor, olmayacak da, Holosko şart bu takıma, ne olursa ne olsun...Bobo da bir türlü toparlanamadı gitti, biz gol kralı olmasını bekliyoruz adamın yürüyecek hali yok, Nobre'de gol atmıyor ama en azından çırpınıyor yahu, bir şeyler yapıyor, hava topuna çıkıyor adamı indiriyor, bari bunları yapsın Bobo da!..Golümüzü atan Delgado da vasattı, bu senede Delgadomuz bu yani, daha iyisi olmayacak!..Tello da ikinci yarıda döküldü, tüm topları kaybetti, bunların hepsi bir maça denk gelince puan kaybı normal, rakip de boru değil hani, 4 büyüklerin hepsini yenebilecek, puan alabilecek bir takım...1 puana sevinmiyorum ama oynanan futbol bana umut veriyor, bu maçta olmaz öbür maçta gol olur bu pozisyonlar, böyle devam, biraz daha geliştirerek tabii...
__________________ |