Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2006, 16:20   #30
siyahın_zindan

siyahın_zindan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Barisozgur´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım bence bu tür klasik ucuz niyet okuma , biliyosanız Tigana'nın yerine siz gelin tarzı kendini %100 Tigana'nın kucağına bırakan imam-cemaat tarzı klasik yorumları bırakalım..Karşı çıktığın yorumları yapanların Beşiktaş'ın başarısızlığına neredeyse sevindiğini söylemek senin hiç haddin değil....Bu senin yukarıda söylediğin gibi diğer Beşiktaşlıları "baltalamak" olur...Beşiktaş sevgimi be Beşiktaşlılığımı asla tartıştmam.....!!!Zaten takımın senin de mecburen kabul ettiğin gibi kötü oyunu canımı sıktığı için eksikleri söylüyorum...Aynı zamanda ben yorumlarında hiç bir zaman butakımdan bir şey çıkmaz vs. tarzı umutsuz yorumlar da yapmadım.......Yorumlarımı kendi yorumunu katmadan benim ne dediğimi kavramaya çalışarak okumalısın....Karşıdaki iftira atarak değil.....Ben yorumlarımda argumana dayalı fikirler öneririm varsa geçerli bir argumanın çıkar söylersin....Bunun tartışma haline getirmeyecem sadece adam gibi yorum gelirse gerekirse cevap verecem....Finito..........

ŞUNU anlaman lazım bu takımdaki eksikleri söylemek bu takıma karşı olduğumuz ya da desteklemediğimiz ya da Tigana'ya düşman olduğumuz anlamına gelmez...Sadece gözümüzü kapatıp olanların iyi olması poliyannaca ummaktansa gerçekleri apaçık söylemektir........
SEN NE MÜTHİŞ Bİ FUTBOL DEHASISIN Kİ SENİN GÖRDÜKLERİNİ TİGANA VEYA ANTRÖNÖRLER GÖRMÜYOR ADAMLAR BİR AYDIR KONDİSYON ÇALIŞIYO BU SAFADA ZATEN ONLARDAN SÜPER OYUN BEKLEMEK YANLIŞ OLUR AMA SEN MÜTHİŞ ARGÜMANIN VE MÜTHİŞ FUTBOL ZEKANLA HEMEN ANLADIN TABİ BU HERİFLERDEN BİŞEY OLMAYACAĞINI BEN SENİN GİBİ FUTBOLU Bİ T.D. KADAR BİLDİĞİMİ FALAN İDDAA ETMİYORUM BENİM BİLDİĞİM BEŞİKTAŞ AŞKI VE TAKIMA DESTEK VERMEKTİR YANİ TAKIMA BİR TRANSFER DAHA YAPILACAK VE ZAMAN LAZIM BUNLARI GÖRDÜKTEN SONRA YAP ELEŞTRİNİ AYRICA DİKKAT ET SAYFANIN BAŞINDAKİ YORUMLARIN SANKİ HAKLI ÇIKTIĞINA SEVİNİYORMUŞ GİBİ