Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2008, 10:49   #1
okanger
 
okanger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Real Madrid,C.Ronaldodan vazgeçti!..

Real Madrid uzun süredir peşinden koştuğu Manchester United’ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo transferinden vazgeçtiğini ifade etti.

Real Madrid iki senedir yıldız oyuncu Ronaldo’yu transfer etmek için uğraşıyordu. Bu transfer girişimi iki takım arasında büyük gerginliğe yol açmış, karşılıklı hakarete varan sözler sarf edilmişti. Transfer spekülasyonlarına bir son vermek isteyen Real Madrid başkanı Roman Calderon, Manchester United’ın Ronaldo’yu satmak istemediği sürece, oyuncuya bir daha teklif götürmeyeceklerini belirtti.

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Calderon “Bu konuda artık konuşmak istemiyorum. Bizden bir daha Ronaldo için bir teklif duymayacaksınız. Geçen sene Manchester’a teklifimizi yaptık. Oyuncuyu satmak istemediklerini belirttiler. Bunun üzerine basında çıkanın tersine yeni teklifler sunmadık.” dedi.

Genç oyuncunun Manchester’da kalmak istemesine saygı duyduğunu ifade eden Calderon “Bence Ronaldo sadece Ocak ayında değil hiçbir zaman takımından ayrılmak istemiyor.” dedi. Mancheter gibi iyi ilişkiler içinde oldukları bir kulübü böyle transfer teklifleriyle rahatsız etmeyeceklerini belirten Calderon “Sadece Manchester oyuncuyu satmak isterse devreye gireriz.” dedi.
__________________
Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden
okanger Ofline   Alıntı ile Cevapla