Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2008, 10:53   #1
okanger
 
okanger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Mustafa Denizli : ''Biz Oluruz''

Turkcell Süper Lig’in 8. haftasında Sivasspor ile 1-1 beraber kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli, gelecekten umutlu.

Mustafa Denizli’nin maç sonrasında Lig TV mikrofonlarına yaptığı açıklamalar şöyle:

-“BEŞİKTAŞ, ÜZERİNE KOYUYOR”-

Kızgın ve üzgün değilim. İlk 45 dakikadan sonra bazı ikazlarım oldu. Bazı hatalar yaptık. Karşınızda Sivasspor varsa pozisyon hatası yapmamamız lazım. Sivas’ın girdiği pozisyonlar da önemli maçın sn bölümünde. Tabi bunları aşacağız. Ben şuna bakıyorum; Gençlerbirliği maçının başlamasından bu maçın bitimine kadar geçen 180 dakika Beşiktaş’ın üzerine artılar koyduğu bir 180 dakika.

-“BİZ OLURUZ”-

Tabi ki puan kayıplarınız olacak ama oyunumuz daha iyiye gidiyor. Neticede berabere kaldık. İki takımın da pozisyonları vardı. Beraberlik en hakkaniyetli sonuçtu. Ben takımımın oyuna asılışından memnunum. Bir takım gol atmak istiyorsa kanada indiği zaman mutlaka daha iyi kullanmalı topu, iyi ortalar yapmalı. Bunu yapamadık. Bunu düzelteceğiz. İlk maçım olmasından dolayı heyecanlıydım. Kolay bir şey değil bu. Geriye bakınca bu heyecanı arttıracak bir sürü unsur var. Daha çok erken, bu kayıplar olacaktır. Oluruz biz, oluruz.

Mustafa Denizli’nin basın toplantısında söyledikleri ise şöyle:

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, İstanbul'da taraftarlarının önündeki ilk maçında, Sivasspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Mustafa Denizli, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ''Benim, taraftarlarımızın önündeki ilk maçımdı. 3 puanla çıkmak hepimizin arzusuydu ama ligin gerçekten çok mücadele eden ve özellikle ofansif gücü yüksek bir takımıyla oynadık. Sivasspor ile oynadığımız maç, bu sahada oynanacak en çetin ve mücadelesi en yüksek maç olacak'' diye konuştu.

Denizli, 90 dakikaya bakıldığında, takımının ortaya koyduğu mücadeleden tam anlamıyla memnun olmasa da iyiye doğru gittiklerini söyleyebileceğini ifade ederek, ''Final paslarında biraz zorlandık. Kanatlara gittiğimiz zaman topları etkili kullanamadık. Hedefe giderken zaman zaman bu tür puan kayıplarıyla karşılaşacağız'' dedi.

Sivasspor'a karşı daha önce İstanbul'da yaptıkları maçları yitirmenin de üzerlerinde bir baskı oluşturmuş olabileceğini ifade eden Denizli, hücum organizasyonlarında topu iyi kullanamadıklarından yakınarak, ''Hücum organizasyonlarında topu iyi kullanmamız lazım. Baskıyı kurarken, ilk yarıda önemli hatalarımız oldu. Takımda değişen şeyler var. 15 günde buna adapte olmak kolay değil. İbre artıya doğru gidiyor, bu bizim için önemli'' diye konuştu.
__________________
Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden
okanger Ofline   Alıntı ile Cevapla