Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2008, 10:57   #1
herobjk
Ç@rşı M@nisa
 
herobjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Beşiktaş şampiyon olur, Aragones gider"



Uluslararası Bodrum Kupası Yat Yarışları'nda Kazım Kanat'ın anısına yapılan Güllük-Yalıkavak etabına gelen Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, siyah-beyazlı ekibin Mustafa Denizli ile şampiyonluk kupasını havaya kaldıracağını söyledi.
Türkiye Kupası'nda da iddialı olan Beşiktaş'ın iki süper takım birden çıkarabilecek kadroya sahip bulunduğunu belirten Erdoğan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones'in ise takımın başında kalıcı olamayacağını savundu.
Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner Cansever, İzmir Kongre Üyeleri Başkanı Selim Yeğen ve Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şenay Taşkın'la birlikte Güllük-Yalıkavak etabını izlemeye gelen Erdoğan, STS Bodrum Okul Gemisi'nde DHA'ya açıklamalarda bulundu.
"Beşiktaş, Mustafa Denizli ile şampiyonluk için özlediği havayı, morali ve enerjiyi yakaladı" diyen Levent Erdoğan şunları söyledi:
"Mustafa Denizli, deneyimli bir teknik direktör. Kulübümüze, taraftarlarımıza, futbolcularımıza çok yararlı olacağına inanıyoruz. Beşiktaş şu andaki kadrosuyla hem Süper Ligi, hem de Türkiye Kupası'nı götürecek güçte. Üstelik yedeklerimizin de durumu çok iyi. Beşiktaş'tan iki süper takım çıkaracak gücümüz var. Oldukça zorlu bir lig maratonu yaşayacağız. Çünkü özellikle Anadolu kulüplerimiz bu yıl kendilerini çok iyi hazırlamışlar. En az altı takım başa oynayacak. Beşiktaşlılar şampiyonluğa susadı. Yönetim ve teknik heyet bunun bilinci içinde çalışıyor."
Türkiye'de kadrosu henüz oturmamış takımlara gelen yabancı teknik adamların başarıyı yakalamasının çok zor olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Türkiye'yi, Türk futbolunu tanımaları için zamana ihtiyaç duyuyorlar. Bu yüzden oturmuş bir takıma gelmeyen yabancı teknik direktörlere hep karşı oldum. Ancak bir takımın iskeleti hazırsa, yani 7-8 tecrübeli ve çok iyi futbolcu varsa yabancılar başarılı olabiliyor. Arogones de, Fenerbahçe'de bu yüzden randımanlı olamıyor. Sanıyorum Aragones Fenerbahçe ile yolunu ayıracaktır" şeklinde konuştu.
Muğla Valisi Ahmet Altıparmak'la da bir süre sohbet eden Levent Erdoğan, Güllük'te düzenlenen Kazım Kanat gecesine de renk kattı.
__________________
Click the image to open in full size.
herobjk Ofline   Alıntı ile Cevapla