Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2008, 13:52   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Şampiyon oluruz"

Click the image to open in full size."Şampiyon oluruz"
Sivas beraberliğine rağmen Mustafa Denizli iyi yolda olduğumuzu söyledi

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, taraftarlarının önündeki ilk maçından galibiyetle ayrılmayı istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Denizli, "3 puanla soyunma odasına dönmek hepimizin arzusuydu ama ligin gerçekten çok mücadele eden ve özellikle ofansif gücü yüksek bir takımıyla oynadık. Sivasspor ile oynadığımız maç, bu sahada oynanacak en çetin ve mücadelesi en yüksek maç olacak" diye konuştu.
Denizli, 90 dakikaya bakıldığında, takımının ortaya koyduğu mücadeleden tam anlamıyla memnun olmasa da iyiye doğru gittiklerini söyleyebileceğini ifade ederek, "Hedefe yürürken zaman zaman bu tür puan kayıplarıyla karşılaşacağız. Bu kayıplara rağmen kimse merak etmesin, şampiyon oluruz. İbre artıya doğru gidiyor. Bizim için önemli olan bu. Yediğimiz gol bireysel bir hatadır. Final paslarında z zorlanıyoruz. Kanatlara gittiğimiz zaman topları etkili kullanamadık. Bunları çalışarak gidereceğiz. Geçen haftaki Gençlerbirliği sınavı başlamasından, Sivas maçı bitimine kadar 180 dakikada sahada artılar koyduk. Süper Lig’de hedef varsa kayıplar içeride ve dışarıda olur. Futbolun mantığında da bu var. Oyunda beraberlik en hakkaniyetli sonuçtu" dedi.
Kaynak: Hürriyet
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla