Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Solda İ.Üzülmez sağda da Serdar olmuyor gerçekten...Dün Üzülmez bu sezonki en iyi maçını oynadı belki de, buna rağmen bunları diyoruz, işimiz zor yanii bu oyuncularlan, yaa yerlerine başka bir adam bulacak hoca ya da 4-4-2'ye dönülecek tekrardan...M.Denizli'nin hamle yapmakta geciktiğine katılıyorum, 60-70 arası Bobo-Holosko değişikliği yapılabilirdi mesela, ama bana Bülent Uygun'un Balili'yi sokmasını galibiyet adına yapılmış bir hamle olarak görmüyorum ben, adamın oyuna girdikten sonra yaptığı çirkeflikler ortada sonuçta, neden oyuna aldığı da belli oluyor Bülent Uygun'un!..Tello'nun oyundan çıkarılması da doğruydu bence, ikinci yarı oyundan düştü Tello, bütün topları ezdi, rakibe attı, ne zaman çıkartacak diye bekliyorduk bizde...Zapo'nun da formsuzluğu devam ediyor, ama 3'lü savunmada Zapo'nun iş yapacağını düşünmüyorum şahsen, daha çok hatalarını izleriz yanii...Sivok ise tam tersi, 3'lü savunmada çok iş yapar... |
evet Tello oyundan düştü çünkü kendisi forvet değil.Sıkı markaj altında ezilir. Onu geriye alıp markajdan kurtarıp kaleye yüzünü döndürtmek ve duran toplarda kullanmak daha akılcı olurdu bence.En azından üzülmezden daha iyi bir performans gösterirdi ofansif anlamda(gerek orta gerekse de şutlarıyla).Ayrıca balili boş alanda etkili dribbling atan bir oyuncu.60dan sonra iyice boşalan ortasaha ve defans bloğumuzda tehlike yaratabilirdi,ama istediği olmadı...Öldürücü darbeyi vuramadı.
Sistem anlamında eskisi gibi eleştirmiorum ben denizliyi çünkü sivok normal bir stoper gibi statik oynamıyor bir ön libero gibi cıkıyor o cıkıncada 4lü savunma gibi oynamış oluoruz zaten.Adam Cisseye yardımcı oluyor Orta alan sıkıntısını çözüyor 10 numara bir transfer olmuş hakikaten..Ancak tello o bölgeyi kaldırmaz etkili markaj yerse biter dün olduğu gibi onu üzülmezin yerine ceksin.Ayrıca gereksiz maceralara da girmesin takımı kanatsız cıkarmasın yeter.Bu takımda holoskonun ölüsü oynar...Bobo nobre ikilisi aynı anda oynarsa bu sistemi kilitler.