Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2008, 15:58   #15
volkan_cu

volkan_cu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kkartalizma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sergen in yorumlarına güvenmiorum,tek yenilgi de ertuğrul başarısız oldu gitmesi normal dedi denizli gelince onun da geleceği ortaya çıktı ,bence dün hiç iyi oynmadık,ortasaha bomboştu,adamlar geri çekildiği halde bikaç pozisyon dışında pozisyon bulamadık,her atakları tehlikeli oldu... bu sistem özellikle derbi maçlarında çok zorlar bizi.
dün hiç iyi oynamadık cümlene katılmıyorum acıkcası ben sezon başladığından beri en rahat maçımızı izledim.Neden mi karşında flaş bir takım var ve kendi evinde bir türlü yenemiyorsun. oynanan oyun açıkcası beni rahatlattı çünkü takımı her dakika golü düşünen bir ekip olarak gördüm bundan 2-3 hafta önce hatırlarsan atağa çıkmaya korkan çıksam mı çıkmasam mı diye ikilemde kalan bir takım izliyorduk ve işte o zaman hiç de iyi oynamıyorduk. denizlinin tek hatasını gördüm hatta 2 hata diyebiliriz. 1.oyuna geç müdahele etmesi 2. ise boboya o kadar tahamül edebilmesi çünkü bu maç bobonun maçı değildi tam holoskoluk bir maçtı yanlardan hızlı bir şekilde kaleye direk gidebileceği bir maçtı.