Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2006, 17:10   #42
itake
 
itake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
atinet1482´isimli üyeden Alıntı
çok haklısın matador . her yazında sana katılıyorum dediklerin doğru ama ne yapabiliriz başkan bağlamış kendini hocaya gidio öle ama süper kupa maçını bekliyelim eğer ordada kötü olursa bombardımana başlarız
pardon yaa ne bombardımanı????*?
allah aşkına garip garip konuşmayın neye yükleniyorsunuz yaa. ne olmasını bekliyorsunuz adamlar bu takımı kurarken hedef şampiyonluk şampiyon olamayabiliriz ama herkezin zevkle izleyeceği bir beşiktaş yaratıyoruz demedimi. ayrıca kimse dünkü takımın nasıl arzulu istekli birşeyler yapma cabasından bahsetmiyor. orda kimi gördünüz ukala kendini beğenmiş kendi için uğraşan birtane futbolcu varmıydı?
konuşmak kolay geliyor herkeze ne umutsuzluğu yaaa bizim nezaman umudumuz eksildi. takım 20 puan gerideyken bile avaz avaz bağırıp desteklemedikmi. adamlar daha gencecik umut dolu çocuklar ve kendilerine güvenleri tam.bırakın oyun oynasınlar.sizde tribünden destekleyin. ne bombardımanı ne umutsuzluğu.
o futbolcular birbirine inanıyor sadece onların uyum sorunu yok anlıyorumki şimdi bizimde takımla bir uyum problemimiz var. uyum hepbirlikte olur ayrı gayrı değil.
__________________
para dediğin nedir ki it'in önüne atsan yemez (aman Tümer duymasın )
itake Ofline