Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2008, 19:48   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fener5ahçe 5 - Bursağspor 2

YAĞMURLA DÖNDÜLER! 5-2

Turkcell Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Saracoğlu'nda Bursaspor'u konuk eden Fenerbahçe 5-2 gibi farklı bir skorla kazanarak hafta içi Arsenal karşısında aldığı 5-2'lik kötü mağlubiyetten sonra büyük moral buldu. Fenerbahçe'yi yağmurlu gecede fırtınaya çeviren golleri 6. dakikada Lugano, 50. dakikada Uğur Boral, 67. dakikada Edu, 75 . dakikada Alex de Souza ve 90+2'de Deivid kaydederken, konuk ekibin golleri ise 80. dakikada Rodriguez'den ve 88. dakikada Ozan'dan geldi. Öte yandan Fenerbahçe'de Selçuk Şahin 81. dakikada kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
Bu skorun ardından Fenerbahçe ligde puanını 12'ye yükseltirken, Bursaspor 15 puanda kaldı. Ligde ve Avrupa'da aldığı sonuçlar, gösterdiği performans ile tam bir kriz içine giren Fenerbahçe bu skorla büyük stresini de boşaltmış oldu. Bursaspor karşısında sarı-lacivertli futbolcuların geçmiş maçlara oranla hırslı oluşu, erken gelen gollerin maçın seyrini değiştirmesi maçın kaderini etkileyen unsurlardan bazıları oldu.
Mücadelenin hakemi Tolga Özkalfa ise Saracoğlu'nda gösterdiği tutum ile sarı-lacivertli taraftar ve futbolcuların büyük tepkisini topladı. Özetle Fenerbahçe Bursaspor karşısında daha diri futbolu ve savaşan yapısıyla 3 puana uzandı, Bursaspor ise gardını çok erken indirmek zorunda kaldı.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla