Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2006, 18:14   #32
sinansal
 
sinansal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

#### avrupa ligini yakından takip ettiyim için söyluyorm ####

1. Bazı arkadaslar Klebersonu gözlerinde çok büyütmüşler, Kleberson fena futbolcu deyil ama istikrarsız, vede bu yüzden Manchester de dikiş tutturamadı , vede beşiktaşa ucuz bir fiyata geldi. Klebersonun performansı maçtan maça çok deyişiyor (Alex Ferguson'nun kendi sözleri)..


2. Delgadoyu başta Tigana sonrasında da turkiye basını çok şişirdi, kendisinin arjantin milli takımında maçı yok, sadece geçen yıl az bir varlık gösterdi oda Basel gibi avrupa da varlık gösteremiyen bir takımda. Maliyeti çok fazlaya geldi (ama Ülker sağ olsun), inanın avrupada hiç takım bu parayı vermezdi..

3. Vedran Runje iyi bir kaleci, Besiştaş da başarılı olucağına inanıyorum.

4. Bobo brazilyanın 1.liginde bir kaç maçı var okadar, Hayatta Beşiktaşda banko olamaz, vede yedek kalır.. Bazı arkadaşlarımızın dediyi gibi ancak anadolu takımlarında oynayabilir..

5. Nobre fena değil, ama malesef ki eziklerin sokağa bıraktıgı futbolcu bizim takımda yıldız olduyor..

6. Serdar Kurtuluş beşiktaşa gelmiş en büyük kazık (bendn söylemesi), kendisi biraz Klehstovu andırıyor ama daha beter. Pişmesi yıllar sürebilir.. (2 futbolcu artı 1.5milyon dolar hayatta etmez, bu transderi eden adamın aslında turkiyeyi değil,duyayı terk etmesi lazım)

7. Burak Yılmaz ile İbrahin Toraman en beyendiklerim..

Sonuç: Ligi malesef 3 yada 4 olarak bitiririz.. (iyimser bakıyorum)

Konu sinansal tarafından (19-07-2006 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir..
sinansal Ofline